.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage{--atlas-ink:#151b25;--atlas-paper:#eeeae2;background:var(--atlas-paper);overflow:clip}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero{color:#fff;background:radial-gradient(circle at 77% 22%,#da5d4733,#0000 24%),linear-gradient(145deg,#101827 0%,#233b6d 100%);flex-direction:column;justify-content:flex-end;min-height:min(860px,92svh);display:flex;position:relative;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero:before{content:"ATLAS";color:#ffffff06;letter-spacing:-.1em;pointer-events:none;font-size:clamp(12rem,31vw,34rem);font-weight:900;position:absolute;top:-.18em;right:-.055em}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{z-index:1;grid-template-columns:minmax(0,1.35fr) minmax(280px,.65fr);align-items:end;gap:clamp(3rem,9vw,9rem);padding-block:clamp(7rem,13vw,12rem) clamp(4rem,7vw,6rem);display:grid;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{letter-spacing:-.072em;max-width:900px;margin:1rem 0 1.5rem;font-size:clamp(4.6rem,9vw,9.6rem);line-height:.82}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1 em{color:#cfe2d7}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle>p{color:#ffffffad;max-width:700px;margin:0;font-size:clamp(1rem,1.45vw,1.2rem);line-height:1.78}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend{border-top:1px solid #ffffff38;border-left:1px solid #ffffff38;padding:1.2rem 0 0 1.3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend>span{color:var(--sage-200);letter-spacing:.13em;text-transform:uppercase;font-size:.61rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend ol{margin:1.4rem 0 1rem;padding:0;list-style:none;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{color:#ffffffd6;border-top:1px solid #ffffff52;flex:1;padding-top:1rem;font-size:.64rem;font-weight:780;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li:before{content:"";background:var(--gold);border-radius:50%;width:7px;height:7px;position:absolute;top:-4px;left:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend small{color:#ffffff80;max-width:390px;font-size:.62rem;line-height:1.55;display:block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex{z-index:1;border-top:1px solid #ffffff26;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex ol{grid-template-columns:repeat(6,1fr);padding:0;list-style:none;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li{border-right:1px solid #ffffff26}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:first-child{border-left:1px solid #ffffff26}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{grid-template-columns:26px 1fr auto;align-items:center;gap:.35rem;min-height:90px;padding:1rem;font-size:.72rem;font-weight:800;transition:color .25s,background .25s;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a>span{color:var(--gold);font-family:var(--font-serif);align-self:start;font-size:.61rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a small{color:#ffffff7a;letter-spacing:.08em;font-size:.55rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a:hover small{color:var(--forest-700)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntro{border-bottom:1px solid var(--line);background:var(--paper)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid{grid-template-columns:.32fr 1.68fr;gap:clamp(2rem,7vw,7rem);padding-block:clamp(4rem,8vw,7rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology>span{color:var(--forest-700);letter-spacing:.13em;text-transform:uppercase;font-size:.62rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid>p{max-width:950px;font-family:var(--font-serif);letter-spacing:-.025em;margin:0;font-size:clamp(1.6rem,3.2vw,3rem);line-height:1.23}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{width:min(100% - 2rem,1440px);margin-inline:auto;padding-block:clamp(5rem,10vw,10rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{border-bottom:1px solid var(--line);grid-template-columns:58px minmax(0,1fr);gap:clamp(1rem,3vw,2.5rem);padding-block:clamp(4rem,8vw,8rem);scroll-margin-top:95px;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail{color:var(--forest-700);flex-direction:column;align-items:center;gap:.75rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail>span{font-family:var(--font-serif);font-size:.76rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail i{background:var(--line);flex:1;width:1px;min-height:120px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail small{writing-mode:vertical-rl;letter-spacing:.13em;font-size:.57rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader{justify-content:space-between;align-items:end;gap:2rem;margin-bottom:2.5rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:first-child>span{color:var(--forest-700);letter-spacing:.13em;text-transform:uppercase;font-size:.6rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2{letter-spacing:-.066em;margin:.35rem 0 0;font-size:clamp(3.8rem,7vw,7.7rem);line-height:.82}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:last-child{flex-direction:column;align-items:flex-end;gap:.45rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory{grid-template-columns:minmax(0,1.2fr) minmax(340px,.8fr);align-items:stretch;gap:clamp(2rem,6vw,6rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory{grid-template-columns:minmax(340px,.8fr) minmax(0,1.2fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{order:2}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia{min-width:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{background:var(--atlas-ink);border-radius:0 clamp(3rem,6vw,6rem) 0 0;min-height:min(68vw,720px);margin:0;position:relative;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:after{content:"";background:linear-gradient(#0000,#031c14d1);position:absolute;inset:48% 0 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame img{object-fit:cover;transition:transform .9s cubic-bezier(.2,.8,.2,1)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:hover img{transform:scale(1.018)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame figcaption{z-index:1;color:#ffffffbf;font-size:.61rem;font-weight:720;position:absolute;bottom:1.2rem;left:1.3rem;right:1.3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{color:var(--muted)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{border-radius:0 clamp(3rem,6vw,6rem) 0 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{min-height:560px;color:var(--sage-200);background:radial-gradient(circle at 50% 50%,#c89a451f,transparent 25%),var(--atlas-ink);place-items:center;display:grid;position:relative;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:before,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:after{content:"";border:1px solid #ffffff17;border-radius:50%;position:absolute}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:after{aspect-ratio:1;width:46%}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram span{z-index:1;font-family:var(--font-serif);letter-spacing:-.08em;font-size:clamp(5rem,12vw,11rem);position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram i{color:var(--gold);font-family:var(--font-serif);font-style:normal;position:absolute;bottom:1.2rem;right:1.2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterCopy{flex-direction:column;padding-top:.5rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterCopy>p{font-family:var(--font-serif);letter-spacing:-.02em;margin:0;font-size:clamp(1.35rem,2.3vw,2.25rem);line-height:1.31}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes,.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme{border-top:1px solid var(--line);margin-top:2.5rem;padding-top:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme>span{color:var(--forest-700);letter-spacing:.12em;text-transform:uppercase;font-size:.58rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes ul{flex-wrap:wrap;gap:.45rem;margin:.75rem 0 0;padding:0;list-style:none;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li{border:1px solid var(--line);color:var(--muted);border-radius:999px;padding:.45rem .7rem;font-size:.64rem;font-weight:750}.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme p{color:var(--muted);margin:.7rem 0 0;font-size:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{grid-template-columns:repeat(3,1fr);margin:auto 0 0;padding:0;list-style:none;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{border-top:1px solid var(--line);padding:1rem .6rem 0 0;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:before{content:"";background:var(--line);border-radius:50%;width:7px;height:7px;position:absolute;top:-4px;left:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li[data-state=documented]:before{background:var(--forest-700)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li[data-state=described]:before{background:var(--gold)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li[data-phase=recovery]{grid-column:2}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li[data-phase=self-reliance]{grid-column:3}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li div{flex-direction:column;gap:.25rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis span{color:var(--forest-700);font-family:var(--font-serif);font-size:.6rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis strong{font-size:.62rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot{border-top:1px solid var(--line);justify-content:space-between;align-items:end;gap:1.5rem;margin-top:2rem;padding-top:1rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>div span{color:var(--forest-700);font-size:.6rem;font-weight:800}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot p{color:var(--muted);margin:.25rem 0 0;font-size:.67rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>a{color:var(--forest-800);flex:none;font-size:.7rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>a span{margin-left:.35rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{color:var(--muted);letter-spacing:.04em;align-items:center;gap:.45rem;font-size:.57rem;font-weight:800;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState i{background:#9aa29e;border-radius:50%;width:6px;height:6px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState[data-state=documented]{color:var(--forest-700)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState[data-state=documented] i{background:var(--forest-700);box-shadow:0 0 0 4px #17785b1f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState[data-state=described]{color:#806119}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState[data-state=described] i{background:var(--gold)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter{color:#fff;background:var(--atlas-ink)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{grid-template-columns:minmax(0,1.25fr) minmax(280px,.75fr);align-items:end;gap:clamp(3rem,8vw,8rem);padding-block:clamp(5rem,10vw,9rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter h2{letter-spacing:-.06em;max-width:850px;margin:.8rem 0 0;font-size:clamp(3.5rem,7vw,7.4rem);line-height:.88}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter h2 em{color:var(--sage-200)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter p{color:#ffffff9e;border-top:1px solid #ffffff38;max-width:520px;margin:0;padding-top:1.1rem;font-size:.82rem;line-height:1.8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{color:#fff;background:radial-gradient(circle at 78% 38%,#da5d472e,#0000 19%),linear-gradient(138deg,#101827,#233b6d);align-items:flex-end;min-height:min(780px,90svh);display:flex;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{grid-template-columns:minmax(0,1.25fr) minmax(240px,.75fr);align-items:end;gap:clamp(2.5rem,8vw,8rem);width:100%;padding-block:clamp(8rem,15vw,13rem) clamp(4rem,8vw,7rem);display:grid;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid:after{content:"";background:#fff3;width:min(48vw,620px);height:1px;position:absolute;bottom:0;right:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy{z-index:1;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb{color:#ffffff9e;letter-spacing:.04em;margin-bottom:clamp(3rem,8vw,7rem);font-size:.65rem;font-weight:800;display:inline-block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>span{color:var(--sage-200);letter-spacing:.14em;text-transform:uppercase;font-size:.62rem;font-weight:850;display:block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{letter-spacing:-.085em;margin:.5rem 0 1.6rem;font-size:clamp(5.5rem,13vw,13rem);line-height:.76}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>p{color:#ffffffb8;max-width:760px;font-family:var(--font-serif);margin:0;font-size:clamp(1.2rem,2.2vw,2rem);line-height:1.38}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus{align-items:center;gap:1rem;margin-top:2.5rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus .FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{color:#ffffffc2}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus small{color:#ffffff80;border-left:1px solid #fff3;padding-left:1rem;font-size:.61rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal{justify-content:flex-end;align-items:flex-end;min-height:310px;display:flex;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal:before{content:"";border:1px solid #ffffff21;border-radius:50% 50% 0;position:absolute;inset:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal span{color:#0000;font-family:var(--font-serif);-webkit-text-stroke:1px #fff3;font-size:clamp(8rem,19vw,17rem);line-height:.7}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal small{color:var(--gold);letter-spacing:.14em;font-size:.6rem;font-weight:850;position:absolute;bottom:1rem;right:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia{padding-block:clamp(4rem,8vw,8rem);position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{width:min(82%,1080px);min-height:min(64vw,760px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{width:min(88%,1160px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia{z-index:2;width:min(43%,560px);margin:clamp(-14rem,-13vw,-8rem) 0 0 auto;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:clamp(330px,43vw,600px);box-shadow:-22px 22px 0 var(--atlas-paper);border-radius:clamp(2rem,5vw,5rem) 0 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative{grid-template-columns:minmax(280px,.72fr) minmax(0,1.28fr);gap:clamp(3rem,9vw,9rem);padding-block:clamp(4rem,9vw,9rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative>div:first-child{align-self:start;position:sticky;top:120px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative h2{letter-spacing:-.055em;max-width:620px;margin:.8rem 0 1.4rem;font-size:clamp(3.2rem,6.2vw,6.2rem);line-height:.9}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative h2 em{color:var(--forest-700)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative>div:first-child>p{max-width:510px;color:var(--muted);margin:0;font-size:.8rem;line-height:1.75}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed{border-top:1px solid var(--line);margin:0;padding:0;list-style:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li{border-bottom:1px solid var(--line);grid-template-columns:66px minmax(150px,.6fr) minmax(0,1.4fr);gap:clamp(1rem,3vw,2.5rem);padding-block:2.3rem;display:grid;position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li:before{content:"";background:#9aa29e;border-radius:50%;width:7px;height:7px;position:absolute;top:-4px;left:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li[data-state=documented]:before{background:var(--forest-700);box-shadow:0 0 0 5px #17785b1a}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li[data-state=described]:before{background:var(--gold)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>div{display:contents}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>div span{color:var(--forest-700);font-family:var(--font-serif);font-size:.72rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>div strong{font-family:var(--font-serif);font-size:clamp(1.15rem,2vw,1.65rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>p{color:var(--muted);margin:0;font-size:.75rem;line-height:1.65}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{grid-column:3}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBand{color:#fff;background:var(--atlas-ink)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{grid-template-columns:minmax(0,1.15fr) minmax(320px,.85fr);gap:clamp(4rem,10vw,10rem);padding-block:clamp(5rem,10vw,10rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>span{color:var(--sage-200);margin-bottom:2rem;display:block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article{border-top:1px solid #ffffff29;grid-template-columns:minmax(95px,.3fr) minmax(0,1.7fr);gap:1.5rem;padding-block:1.8rem;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article:last-child{border-bottom:1px solid #ffffff29}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology time{color:var(--gold);font-family:var(--font-serif);font-size:.74rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology h2{font-family:var(--font-serif);margin:0 0 .65rem;font-size:clamp(1.35rem,2.4vw,2.2rem);line-height:1.15}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology p{color:#ffffff91;margin:0 0 1rem;font-size:.72rem;line-height:1.65}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div{border-top:1px solid #ffffff29;grid-template-columns:1fr;gap:.55rem;padding:1.45rem 0;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div:last-child{border-bottom:1px solid #ffffff29}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes strong{font-family:var(--font-serif);font-size:1.1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p{color:#ffffff8c;margin:0;font-size:.7rem;line-height:1.65}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a{width:max-content;color:var(--sage-200);margin-top:.25rem;font-size:.62rem;font-weight:820}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a span{color:var(--gold);margin-left:.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{grid-template-columns:minmax(0,1.1fr) minmax(300px,.9fr);align-items:end;gap:clamp(3rem,8vw,8rem);padding-block:clamp(4rem,8vw,7rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div>div:first-child>span{color:#345444;letter-spacing:.12em;text-transform:uppercase;font-size:.6rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter ul{flex-wrap:wrap;gap:.55rem;margin:1rem 0 0;padding:0;list-style:none;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li{border:1px solid var(--line);color:var(--muted);border-radius:999px;padding:.55rem .8rem;font-size:.68rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter p{color:var(--muted)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions{flex-wrap:wrap;justify-content:flex-end;align-items:center;gap:1.2rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions>a:last-child{color:var(--forest-800);font-size:.7rem;font-weight:820}@media (max-width:1040px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend{max-width:620px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex ol{grid-template-columns:repeat(3,1fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(4){border-left:1px solid #ffffff26}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory{grid-template-columns:minmax(0,1.1fr) minmax(290px,.9fr);gap:2.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal{opacity:.72;width:min(28vw,280px);min-height:min(28vw,280px);position:absolute;bottom:5rem;right:2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy{max-width:760px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative>div:first-child{position:static}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{grid-template-columns:1fr 320px;gap:4rem}}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero{min-height:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{gap:3.2rem;padding-block:7rem 3.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{font-size:clamp(4.2rem,21vw,7rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex ol{grid-template-columns:repeat(2,1fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(odd){border-left:1px solid #ffffff26}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{min-height:72px;padding:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{grid-template-columns:1fr;gap:1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{width:min(100% - 1.25rem,1440px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail{display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader{flex-direction:column;align-items:flex-start;margin-bottom:1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2{font-size:clamp(3.7rem,19vw,6.2rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:last-child{align-items:flex-start}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{order:initial}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{border-radius:0 2.2rem 0 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:122vw}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{min-height:82vw}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterCopy>p{font-size:1.45rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot{flex-direction:column;align-items:flex-start}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter h2{font-size:clamp(3.5rem,18vw,6rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{min-height:730px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{padding:7rem 1rem 4rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(5rem,24vw,8rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>p{font-size:1.18rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal{opacity:.35;width:150px;min-height:150px;bottom:2rem;right:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus{flex-direction:column;align-items:flex-start;gap:.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus small{border:0;padding:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{width:100%}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:125vw}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia{width:72%;margin:-3.5rem 0 0 auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:80vw;box-shadow:-12px 12px 0 var(--atlas-paper)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li{grid-template-columns:48px 1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{grid-column:2}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions{justify-content:flex-start}}@media (max-width:460px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{grid-template-columns:1fr;gap:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{padding-bottom:.3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{font-size:.56rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{padding-block:3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article{grid-template-columns:1fr;gap:.6rem}}@media (prefers-reduced-motion:reduce){.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame img{transition:none}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage{background:#f5f2ea}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{color:#fff;background:#2e5a49 url(/brand/imdad-nasrid-eightfold-dark.webp) 106% -12rem/34rem no-repeat}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{gap:0;min-height:min(620px,100svh - 96px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{background:#bcc7c0;border:1px solid #bcc7c0;gap:1px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{box-shadow:none;background:#fff;border:0;border-radius:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery figure,.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{box-shadow:none;border-radius:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterBody h2,.FieldAtlas-module__dg-wpW__briefHeading h2,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative h2,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntro h2,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter h2{font-family:var(--font-display);text-transform:uppercase;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief,.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBand{padding-block:clamp(3rem,5vw,5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes{box-shadow:none;border-radius:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter{color:#fff;background:#19382f}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{grid-template-columns:1fr;min-height:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(4rem,18vw,6rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{grid-template-columns:1fr}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage{--atlas-paper:#fff;background:#fff}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{background:#2e5a49}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend{background:#ffffff1a;border:0;border-radius:1.2rem;padding:1.2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex{background:#064735;border:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex ol{background:#fff3;gap:1px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:first-child{background:#064735;border:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a:hover{color:#2a2824;background:#efc84f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntro{background:#dcecff;border:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{background:#f7f8f4;border:0;border-radius:1.6rem;margin-block:1.2rem;padding:clamp(1.2rem,3vw,2.4rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(2n){background:#fff7e8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{border-radius:1.35rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{background:#3978cb;border-radius:1.35rem}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{border-radius:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{border-radius:1rem}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage{--atlas-readable:#354a42;--atlas-on-dark:#ffffffd6}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle>p{max-width:760px;color:var(--atlas-on-dark);font-size:clamp(1.12rem,1.5vw,1.32rem);line-height:1.68;font-family:var(--font-sans);letter-spacing:0;text-transform:none;font-weight:400}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend{padding:1.4rem 0 0 1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:first-child>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div>div:first-child>span{font-size:.73rem;line-height:1.45}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{color:#ffffffe6;min-height:52px;font-size:.76rem;line-height:1.45}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend small{color:#ffffffb8;font-size:.76rem;line-height:1.65}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{grid-template-columns:30px 1fr auto;min-height:106px;padding:1.15rem;font-size:.9rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a>span{font-size:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a small{color:#ffffffb3;font-size:.68rem;line-height:1.4}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail>span{font-size:.84rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail small{font-size:.68rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:last-child small{color:var(--atlas-readable);font-size:.76rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{box-shadow:0 24px 70px #071e181f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame figcaption{color:#ffffffe0;text-shadow:0 2px 14px #00000094;font-size:.8rem;line-height:1.5}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes,.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme{margin-top:3rem;padding-top:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes ul{gap:.6rem;margin-top:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li{min-height:40px;color:var(--atlas-readable);align-items:center;padding:.58rem .86rem;font-size:.78rem;line-height:1.35;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme p{color:var(--atlas-readable);font-size:.9rem;line-height:1.65}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{padding-top:1.15rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis span{font-size:.74rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis strong{font-size:.78rem;line-height:1.4}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot{margin-top:2.4rem;padding-top:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>div span{font-size:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot p{color:var(--atlas-readable);font-size:.82rem;line-height:1.55}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>a{align-items:center;min-height:44px;font-size:.84rem;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{min-height:28px;font-size:.7rem;line-height:1.4}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter p{color:var(--atlas-on-dark);font-size:1rem;line-height:1.78}.FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb{color:#fffc;align-items:center;min-height:44px;font-size:.82rem;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>p{color:#ffffffe0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus small{color:#ffffffb8;font-size:.75rem;line-height:1.5}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal small{font-size:.72rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative>div:first-child>p{color:var(--atlas-readable);font-size:.98rem;line-height:1.78}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>div span{font-size:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>div strong{font-size:clamp(1.3rem,2vw,1.8rem);line-height:1.3}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>p{color:var(--atlas-readable);font-size:.9rem;line-height:1.72}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology time{font-size:.82rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology p{color:#ffffffc2;font-size:.86rem;line-height:1.72}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBand .FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{color:#ffffffc2}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div{gap:.7rem;padding-block:1.7rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes strong{font-size:1.28rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p{color:#ffffffc2;font-size:.85rem;line-height:1.72}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a{color:#d4eadf;align-items:center;min-height:44px;font-size:.8rem;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter p{color:var(--atlas-readable);font-size:1rem;line-height:1.75}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions>a:last-child{align-items:center;min-height:44px;font-size:.86rem;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a:focus-visible,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>a:focus-visible,.FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb:focus-visible,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a:focus-visible,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions a:focus-visible{outline:3px solid var(--gold);outline-offset:4px}@media (hover:hover){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a:hover{box-shadow:inset 0 -4px var(--gold)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>a:hover,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions>a:last-child:hover{color:var(--forest-700)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a:hover{color:#fff}}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{padding-inline:.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend{padding-left:1.1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{font-size:.74rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend small{font-size:.78rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{min-height:90px;padding:.9rem;font-size:.86rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a small{font-size:.66rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:last-child small{font-size:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame figcaption{font-size:.78rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li{font-size:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis span{font-size:.76rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis strong{font-size:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot p{font-size:.84rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>p{font-size:1.22rem;line-height:1.5}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative>div:first-child>p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter p{font-size:.96rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p{font-size:.88rem}}@media (max-width:460px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{font-size:.72rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{gap:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{min-height:70px}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:last-child small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame figcaption,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis strong,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>div span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState,.FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>div span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology time,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:first-child>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div>div:first-child>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail small{font-size:var(--text-xs);line-height:1.5}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p{color:var(--on-dark-muted)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__emptyProgramme p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative>div:first-child>p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li>p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter p{font-size:var(--text-sm);line-height:1.75}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot>a,.FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes a,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions>a:last-child{min-height:44px;font-size:var(--text-sm)}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader>div:last-child small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame figcaption,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis strong{font-size:var(--text-xs)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p{font-size:var(--text-sm)}}@media (max-width:460px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{font-size:var(--text-xs)}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage{--atlas-cobalt:var(--cobalt,#2456d8);--atlas-azure:var(--azure,#4eb6e8);--atlas-coral:var(--coral,#ef7469);--atlas-sun:var(--sun,#f3c45a);--atlas-mint:var(--mint,#79d7bb);--atlas-violet:var(--violet,#8577d7);background:#fff}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{isolation:isolate;background:radial-gradient(circle at 74% 16%, color-mix(in srgb, var(--atlas-cobalt) 32%, transparent), transparent 28rem), radial-gradient(circle at 92% 78%, color-mix(in srgb, var(--atlas-coral) 17%, transparent), transparent 24rem), radial-gradient(circle at 6% 88%, color-mix(in srgb, var(--atlas-mint) 16%, transparent), transparent 25rem), linear-gradient(140deg, #121927 0%, #293f61 60%, #3b465a 120%)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero:before{content:"";background:linear-gradient(145deg, #ffffff17, transparent 46%), conic-gradient(from 205deg, color-mix(in srgb, var(--atlas-mint) 24%, transparent), color-mix(in srgb, var(--atlas-cobalt) 23%, transparent), color-mix(in srgb, var(--atlas-violet) 19%, transparent), color-mix(in srgb, var(--atlas-coral) 14%, transparent), color-mix(in srgb, var(--atlas-mint) 24%, transparent));opacity:.65;border:1px solid #ffffff21;border-radius:44% 56% 64% 36%/40% 34% 66% 60%;width:min(54vw,720px);height:min(58vw,770px);animation:17s ease-in-out infinite FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasDrift;top:3%;right:-9%;transform:rotate(-8deg)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend{-webkit-backdrop-filter:blur(18px)saturate(1.15);backdrop-filter:blur(18px)saturate(1.15);background:linear-gradient(145deg,#ffffff17,#ffffff06);border:1px solid #ffffff2e;border-radius:1.15rem;padding:1.4rem;box-shadow:0 26px 75px #0003,inset 0 1px #ffffff1f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex{-webkit-backdrop-filter:blur(14px);backdrop-filter:blur(14px);background:#031a1552}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{transition:color .35s,background .35s,transform .35s cubic-bezier(.2,.8,.2,1),box-shadow .35s;position:relative;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a:before{content:"";background:var(--atlas-mint);opacity:.72;border-radius:999px;height:3px;position:absolute;top:0;left:1rem;right:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(2) a:before{background:var(--atlas-cobalt)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(3) a:before{background:var(--atlas-sun)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(4) a:before{background:var(--atlas-coral)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(5) a:before{background:var(--atlas-violet)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(6) a:before{background:var(--atlas-azure)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(7) a:before{background:var(--atlas-coral)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex li:nth-child(8) a:before{background:var(--atlas-mint)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntro{background:linear-gradient(100deg,#fffdfa,#f2f7ff 52%,#edf8f3);box-shadow:0 20px 62px #10362e0f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{position:relative}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:before{content:"";aspect-ratio:1;background:color-mix(in srgb, var(--atlas-azure) 6%, transparent);pointer-events:none;border-radius:42% 58% 62% 38%;width:26vw;max-width:340px;position:absolute;top:14%;right:-12vw;transform:rotate(22deg)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(2n):before{background:color-mix(in srgb, var(--atlas-coral) 6%, transparent)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{transform-origin:0;box-shadow:0 38px 105px #071e1833, -16px 18px 0 color-mix(in srgb, var(--atlas-mint) 13%, transparent);transition:transform .8s cubic-bezier(.2,.8,.2,1),box-shadow .8s;transform:perspective(1400px)rotateY(1.2deg)translateZ(0)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{transform-origin:100%;transform:perspective(1400px)rotateY(-1.2deg)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{isolation:isolate;background:radial-gradient(circle at 18% 18%, color-mix(in srgb, var(--atlas-cobalt) 34%, transparent), transparent 19rem), radial-gradient(circle at 84% 78%, color-mix(in srgb, var(--atlas-coral) 22%, transparent), transparent 18rem), linear-gradient(145deg, #121927, #293f61 64%, #3b465a);box-shadow:0 38px 105px #071e1833}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:before,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:after{background:linear-gradient(145deg,#ffffff14,#ffffff04);border:1px solid #ffffff21;border-radius:28%;transform:rotate(34deg)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:before{aspect-ratio:1.4;width:66%}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram:after{aspect-ratio:1.4;width:42%;transform:rotate(-22deg)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li{box-shadow:none;background:#fff;border-color:#ced8d0;border-radius:.4rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div{border-radius:.85rem;transition:transform .35s cubic-bezier(.2,.8,.2,1),padding .35s,background-color .35s}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBand,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter{background:radial-gradient(circle at 12% 12%, color-mix(in srgb, var(--atlas-cobalt) 25%, transparent), transparent 27rem), radial-gradient(circle at 88% 86%, color-mix(in srgb, var(--atlas-coral) 17%, transparent), transparent 24rem), linear-gradient(145deg, #121927, #293f61 62%, #3b465a)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus{-webkit-backdrop-filter:blur(12px);backdrop-filter:blur(12px);background:#ffffff12;border:1px solid #ffffff2e;border-radius:999px;width:fit-content;padding:.75rem 1rem;box-shadow:inset 0 1px #ffffff1f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal:before{background:linear-gradient(145deg,#ffffff12,#ffffff04);border-radius:28%;transform:rotate(16deg);box-shadow:inset 0 1px #ffffff1a,0 28px 80px #0000002e}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter{background:radial-gradient(circle at 90% 16%, color-mix(in srgb, var(--atlas-azure) 14%, transparent), transparent 24rem), linear-gradient(110deg, #f8f3e9, #edf7f3 56%, #f3f0ff)}@media (hover:hover) and (pointer:fine){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a:hover{z-index:1;transform:translateY(-6px);box-shadow:0 24px 70px #0000003d}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:hover,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:hover,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:hover{box-shadow:0 50px 125px #071e1842, -20px 22px 0 color-mix(in srgb, var(--atlas-mint) 17%, transparent);transform:perspective(1400px)rotateY(0)translateY(-8px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li:hover,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li:hover{background:#fff;border-color:#ced8d0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li:hover{background:linear-gradient(90deg, color-mix(in srgb, var(--atlas-azure) 8%, transparent), transparent 78%);padding-inline:1rem;transform:translate(6px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article:hover,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div:hover{background:#ffffff0d;padding-inline:1rem;transform:translate(6px)}}@keyframes FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasDrift{0%,to{transform:rotate(-8deg)translate(0,0)scale(1)}50%{transform:rotate(-3deg)translate(-1.5rem,1rem)scale(1.035)}}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero:before{opacity:.36;width:120vw;height:78vw;top:4%;right:-46%}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{transform:none;box-shadow:0 28px 75px #071e182e}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus{border-radius:1rem}}@media (prefers-reduced-motion:reduce){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero:before{animation:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a,.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div,.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{transition:none}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{max-width:10ch;font-size:clamp(4.2rem,7vw,7.2rem);line-height:.88}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid{padding-block:clamp(3.75rem,6vw,5.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{padding-block:clamp(3.5rem,6vw,5.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2{font-size:clamp(3.4rem,5.7vw,5.9rem);line-height:.9}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{padding-block:clamp(4.5rem,7vw,6.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter h2{font-size:clamp(3.2rem,5.7vw,5.8rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(5rem,10vw,9.5rem);line-height:.8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia{padding-block:clamp(3.5rem,6vw,5.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{padding-block:clamp(4.25rem,7vw,6.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative h2{font-size:clamp(3.1rem,5.2vw,5.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:clamp(3.5rem,5.5vw,5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief{border-top:1px solid var(--line);border-bottom:1px solid var(--line);grid-template-columns:minmax(220px,.58fr) minmax(0,1.42fr);gap:clamp(2.5rem,7vw,7rem);padding-block:clamp(3.5rem,6vw,5.5rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__briefHeading>span{color:var(--forest-700);font-size:var(--text-xs);letter-spacing:.12em;text-transform:uppercase;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__briefHeading p{max-width:360px;color:var(--atlas-readable);margin:1rem 0 0;font-size:1rem;line-height:1.7}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl{grid-template-columns:repeat(3,minmax(0,1fr));gap:0;margin:0;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{border-left:1px solid var(--line);min-height:190px;padding:1.4rem clamp(1rem,2.5vw,2rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dt{color:var(--muted);font-size:var(--text-xs);font-weight:800}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dd{font-family:var(--font-serif);margin:2.2rem 0 .75rem;font-size:clamp(1.5rem,2.5vw,2.25rem);line-height:1.05}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief small{color:var(--atlas-readable);font-size:.88rem;line-height:1.6}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory{grid-template-columns:minmax(280px,.64fr) minmax(0,1.36fr);gap:clamp(3rem,9vw,9rem);padding-block:clamp(5rem,9vw,9rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header{align-self:start;position:sticky;top:118px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header h2{letter-spacing:-.055em;max-width:560px;margin:.85rem 0 0;font-size:clamp(3rem,5vw,5rem);line-height:.92}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header h2 em{color:var(--forest-700)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections{border-top:1px solid var(--line)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{border-bottom:1px solid var(--line);grid-template-columns:minmax(86px,.25fr) minmax(220px,.72fr) minmax(0,1.03fr);gap:clamp(1.2rem,3vw,2.5rem);padding-block:clamp(2.25rem,4vw,3.5rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child{flex-direction:column;gap:.55rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child span{color:#af402c;font-family:var(--font-serif);font-size:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child small{color:var(--forest-700);font-size:var(--text-xs);font-weight:820;line-height:1.5}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections h3{font-family:var(--font-serif);margin:0;font-size:clamp(1.6rem,2.8vw,2.55rem);line-height:1.08}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child p{color:var(--atlas-readable);margin:0 0 1rem;font-size:1rem;line-height:1.78}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child p:last-child{margin-bottom:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery{color:#fff;background:radial-gradient(circle at 78% 0,color-mix(in srgb,var(--atlas-cobalt) 24%,transparent),transparent 30rem), linear-gradient(140deg,#111a26,#243d57 66%,#33485c)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header{grid-template-columns:.55fr 1fr;align-items:end;column-gap:3rem;margin-bottom:3rem;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header>span{color:var(--atlas-mint);font-size:var(--text-xs);letter-spacing:.12em;text-transform:uppercase;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery h2{letter-spacing:-.06em;max-width:760px;margin:0;font-size:clamp(3.2rem,5.8vw,6rem);line-height:.9}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery h2 em{color:#e9cd4a}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header p{color:#ffffffc7;grid-column:2;max-width:620px;margin:1.25rem 0 0;font-size:1rem;line-height:1.75}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend>span{color:#d7ddd8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero .eyebrow{color:#d7ddd8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero .eyebrow{color:#d7ddd8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div>div{grid-template-columns:repeat(12,minmax(0,1fr));gap:clamp(1rem,2vw,1.75rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{border-radius:1.5rem 4.5rem 1.5rem 1.5rem;grid-column:span 6;min-height:min(44vw,570px);margin:0;transform:none;box-shadow:0 28px 80px #00000047}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(3n+1){grid-column:span 7}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(3n+2){grid-column:span 5}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(3n){grid-column:span 12;min-height:min(50vw,680px)}@media (hover:hover) and (pointer:fine){.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{transition:background-color .18s}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article:hover{background:#edf2ec}}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{gap:2rem;padding-block:4.25rem 3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{font-size:clamp(3.45rem,14vw,4.5rem);line-height:.9}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid{padding-block:3.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{padding-block:2.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{padding-block:3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2{font-size:clamp(3rem,12.5vw,4rem);line-height:.93}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(100vw,410px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{min-height:min(76vw,320px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{padding-block:4.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter h2{font-size:clamp(3rem,12vw,3.9rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{min-height:570px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{padding-block:4.25rem 3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(4.4rem,20vw,6rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal{min-height:120px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia{padding-block:3.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{width:100%;min-height:min(100vw,410px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(68vw,280px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{padding-block:4.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative h2{font-size:clamp(2.9rem,12vw,3.8rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li{padding-block:1.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:3.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory{grid-template-columns:1fr;gap:2.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{border-left:0;border-top:1px solid var(--line);min-height:0;padding:1.5rem 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dd{margin-top:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header{position:static}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{grid-template-columns:58px 1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child{grid-column:2}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header{grid-template-columns:1fr;gap:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header p{grid-column:1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div>div{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(n){border-radius:1rem 2.5rem 1rem 1rem;grid-column:1;min-height:92vw}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero{border-bottom:5px solid #0000;border-image:linear-gradient(90deg,#101827,#365ec7 34%,#85c5dd 55%,#da5d47 78%,#7666a7) 1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero h1 em,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2 em,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero h1 em{background:linear-gradient(#0000 68%,#8ed7ec94 68% 91%,#0000 91%)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{border-top-width:3px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(3n+1){border-top-color:color-mix(in srgb,var(--atlas-cobalt) 50%,var(--line))}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(3n+2){border-top-color:color-mix(in srgb,var(--atlas-sun) 55%,var(--line))}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(3n){border-top-color:color-mix(in srgb,var(--atlas-coral) 48%,var(--line))}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{padding-block:clamp(3.5rem,5.5vw,5.25rem) clamp(2.75rem,4vw,3.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{min-height:70px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{padding-block:clamp(3.25rem,5vw,4.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMonogram{min-height:420px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{padding-block:clamp(3.75rem,5.75vw,5.5rem) clamp(2.75rem,4vw,3.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryOrdinal{min-height:190px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:clamp(3.25rem,5vw,4.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(48vw,540px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li{padding-block:1.6rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article{padding-block:1.3rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:clamp(3.5rem,5.5vw,5.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header{margin-bottom:2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(38vw,470px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(3n){min-height:min(43vw,560px)}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{padding-block:3.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryIndex a{min-height:62px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{padding-block:2.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{min-height:500px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:3.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(92vw,370px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:3.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(n){min-height:min(82vw,330px)}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail i{position:relative;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail i:after{background:linear-gradient(180deg,var(--public-green),var(--public-blue));content:"";transform:scaleY(var(--section-progress,0));transform-origin:top;transition:transform .12s linear;position:absolute;inset:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li:after{background:var(--public-green);content:"";transform-origin:0;height:2px;transition:transform .12s linear;position:absolute;top:-1px;left:0;right:0;transform:scaleX(0)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li[data-state=described]:after{background:var(--public-coral)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:first-child:after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li:first-child:after{transform:scaleX(clamp(0,calc(var(--section-progress,0) * 3),1))}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:nth-child(2):after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li:nth-child(2):after{transform:scaleX(clamp(0,calc(var(--section-progress,0) * 3 - 1),1))}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:nth-child(3):after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li:nth-child(3):after{transform:scaleX(clamp(0,calc(var(--section-progress,0) * 3 - 2),1))}html[data-motion=full] .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame[data-parallax=media] img{transform:translate3d(0,var(--parallax-offset,0),0) scale(1.045);will-change:transform;transition:transform .18s linear}:is(html[data-motion=full] .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2,html[data-motion=full] .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1){transition:letter-spacing .7s cubic-bezier(.2,.8,.2,1)}:is(html[data-motion=full] .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader [data-reveal].FieldAtlas-module__dg-wpW__is-inview h2,html[data-motion=full] .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1[data-reveal].FieldAtlas-module__dg-wpW__is-inview){letter-spacing:-.055em}@media (prefers-reduced-motion:reduce){.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterRail i:after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li:after{transition:none;transform:scale(1)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame[data-parallax=media] img{transition:none!important;transform:none!important}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero{min-height:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{padding-block:clamp(2.75rem,4vw,4rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader small,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes li,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__evidenceState{font-size:.82rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{min-height:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:clamp(2.75rem,4vw,4rem)}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid{padding-block:2.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{padding-block:2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(76vw,300px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:2.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory{gap:1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{padding-block:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxisDetailed li{padding-block:1.15rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:2.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(n){min-height:min(72vw,290px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{scroll-snap-type:x mandatory;scrollbar-width:none;gap:.75rem;width:calc(100% - .75rem);margin-left:.75rem;padding:2.5rem .75rem 2.5rem 0;scroll-padding-left:.75rem;display:flex;overflow-x:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters::-webkit-scrollbar{display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{scroll-snap-align:start;flex:0 0 min(86vw,390px);margin:0;padding:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterHeader h2{font-size:clamp(2.65rem,11vw,3.35rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory,.FieldAtlas-module__dg-wpW__reverse .FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterStory{gap:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{min-height:min(58vw,230px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterCopy .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterCopy>p{font-size:1rem;line-height:1.55}.FieldAtlas-module__dg-wpW__programmes ul{margin-block:.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot{margin-top:1rem}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{background-color:#2e5a49;background-image:url(/brand/imdad-nasrid-eightfold-dark.webp)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{max-width:8ch;font-family:var(--font-display);text-transform:uppercase;font-size:clamp(4.8rem,8vw,8.2rem);font-weight:850;line-height:.83}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters{gap:1px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery figure,.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes{box-shadow:none;border-radius:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(3n+2){background:#dde9e1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter:nth-child(3n+3){background:#efc84f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooter,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter{background:#19382f}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(4rem,18vw,6rem)}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{min-height:auto;padding-block:clamp(2.75rem,4.25vw,4.4rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{max-width:9ch;font-size:clamp(3.65rem,6vw,6.25rem);line-height:.86}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:clamp(2.75rem,4vw,4.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapter{padding-block:clamp(2rem,3.25vw,3.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(40vw,450px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterCopy>p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapterFoot p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis p,.FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes p{font-size:.96rem;line-height:1.58}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{padding-block:2.35rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(3rem,14vw,4.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__chapters,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveIntroGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasFooterGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryNarrative,.FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{padding-block:2.4rem}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory{padding-block:clamp(2.75rem,4.5vw,4.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>header{grid-template-columns:minmax(0,1.2fr) minmax(280px,.8fr);align-items:end;gap:clamp(2rem,6vw,6rem);margin-bottom:1.75rem;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>header h2{max-width:20ch;font-family:var(--font-display);letter-spacing:-.05em;text-transform:uppercase;margin:.55rem 0 0;font-size:clamp(2.25rem,3.5vw,3.25rem);font-weight:850;line-height:1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>header h2 em{color:#c84229;font-style:normal}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>header p{color:#506159;max-width:52ch;margin:0;font-size:1rem;line-height:1.58}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>nav{background:#ced8d0;border:1px solid #ced8d0;grid-template-columns:repeat(4,minmax(0,1fr));gap:1px;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard{color:#183b2e;background:#fff;grid-template-rows:170px 1fr;min-width:0;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard:nth-child(2n){background:#edf2ec}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure{background:#19382f;min-height:170px;margin:0;position:relative;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure:after{content:"";background:linear-gradient(#0000,#041812c7);position:absolute;inset:52% 0 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure img{object-fit:cover;transition:transform .35s}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure>span{color:#ffffffc7;font-family:var(--font-display);place-items:center;font-size:4rem;display:grid;position:absolute;inset:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figcaption{z-index:1;color:#fff;font-size:.78rem;font-weight:750;position:absolute;bottom:.7rem;left:.8rem;right:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard>div{flex-direction:column;min-height:0;padding:1rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard small{color:#3b6958;letter-spacing:.07em;text-transform:uppercase;font-size:.78rem;font-weight:820}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard h3{font-family:var(--font-display);text-transform:uppercase;overflow-wrap:anywhere;margin:.45rem 0 .6rem;font-size:clamp(1.85rem,2.7vw,2.7rem);font-weight:850;line-height:1.1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard p{color:#485a52;flex-shrink:0;margin:0 0 .85rem;font-size:.92rem;line-height:1.52}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard strong{border-top:1px solid #16251f33;justify-content:space-between;gap:1rem;margin-top:auto;padding-top:.8rem;font-size:.8rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard strong i{color:#8f2e20;font-size:1.05rem;font-style:normal}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>footer{color:#596a62;border:1px solid #ced8d0;border-top:0;justify-content:space-between;align-items:center;gap:1.25rem;min-height:58px;padding:.5rem 1rem;font-size:.85rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>footer a{color:#174c3b;align-items:center;gap:.5rem;min-height:44px;font-weight:820;display:inline-flex}@media (hover:hover) and (pointer:fine){.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard:hover figure img{transform:scale(1.035)}}@media (max-width:1050px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>nav{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory{padding-block:2.35rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>header{grid-template-columns:1fr;gap:.8rem;margin-bottom:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>header h2{font-size:clamp(2rem,8vw,2.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>nav{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr));gap:.75rem;width:100%}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard{grid-template-rows:155px 1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure{min-height:155px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard>div{min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>footer{flex-direction:column;align-items:flex-start;gap:0;padding:.6rem .8rem}}@media (max-width:560px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>nav{grid-template-columns:minmax(0,1fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard{grid-template-rows:auto 1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure{aspect-ratio:16/9;min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard>div{padding:.9rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard h3{font-size:1.85rem}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:clamp(2.75rem,4vw,4.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{padding-block:1.5rem}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:2.35rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{padding-block:1.2rem}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia{grid-template-columns:repeat(12,minmax(0,1fr));align-items:stretch;gap:clamp(.75rem,1.2vw,1rem);display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{grid-column:1/-1;width:100%;min-width:0}:is(.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia:has(>.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia)>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia:has(>.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia)>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm){grid-column:span 8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia{grid-column:span 4;width:100%;min-width:0;margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:clamp(380px,38vw,540px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{box-shadow:none;border-radius:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>nav{border-radius:.4rem;overflow:hidden}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard,.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard figure{border-radius:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle{min-width:0;max-width:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{grid-template-columns:minmax(0,.8fr) minmax(0,1.2fr);align-items:center;gap:clamp(1.5rem,3vw,3rem);padding-block:clamp(1.75rem,3vw,2.75rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle>a{gap:.75rem;margin-top:1rem;font-weight:650;display:inline-flex}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero{color:#183b2e;background:#f5f7f2;border-bottom:1px solid #cedbd1;border-image:}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHero:before{display:none}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{grid-template-columns:minmax(0,.8fr) minmax(0,1.2fr);gap:clamp(1.5rem,3vw,3rem)}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle{display:block}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle>p{color:#364e43;margin-top:1.25rem}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle>a{color:#24533f}@media (max-width:1000px){.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{grid-template-columns:1fr}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{overflow-wrap:anywhere;max-width:none;margin-block:.75rem 1rem;font-size:clamp(2.5rem,5vw,4.5rem);line-height:.96}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1 em{display:block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend ol{grid-template-columns:1fr;gap:.7rem;margin-block:1rem;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasLegend li{padding-top:.6rem;line-height:1.4}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryPlaceholder{color:#fff;background:linear-gradient(#0f3d31b3,#0f3d31db),url(/brand/imdad-nasrid-eightfold-dark.webp) 50%/20rem no-repeat,#19382f;flex-direction:column;justify-content:center;gap:.35rem;padding:1rem;display:flex;position:absolute;inset:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryPlaceholder b{font-family:var(--font-display);letter-spacing:.03em;font-size:clamp(2.8rem,4.5vw,4.25rem);line-height:.8}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryPlaceholder small{color:#ffffffb8;letter-spacing:.1em;text-transform:uppercase;font-size:.68rem}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{max-width:none;font-size:clamp(2rem,9vw,3.1rem);line-height:.88}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1 em{display:block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasHeroGrid{grid-template-columns:1fr;gap:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia{grid-template-columns:1fr;gap:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia{grid-column:1;width:100%;margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia:has(>.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia)>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{grid-column:1;width:100%;margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia:has(>.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia)>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{grid-column:1;width:100%;margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(92vw,410px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame{min-height:min(72vw,330px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__secondaryMedia .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{border-radius:.85rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryDirectory>nav{background:0 0;border:0;border-radius:0;gap:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__directoryCard{border:1px solid #ced8d0;border-radius:.4rem;overflow:hidden}}@media (max-width:520px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{grid-template-columns:1fr;gap:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child{flex-direction:row;align-items:baseline}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child{grid-column:1}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage{color:#18251f;background:#fff}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero{background:#19382f;align-items:stretch;min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero:before,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHero:after,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid:after{display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{align-items:stretch;gap:clamp(1.5rem,3.5vw,3.5rem);min-height:0;padding-block:clamp(2rem,3.3vw,3.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGridMedia{grid-template-columns:minmax(290px,.82fr) minmax(420px,1.18fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGridText{grid-template-columns:minmax(0,1fr) minmax(190px,.28fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy{align-self:center;padding-block:.35rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb{color:#ffffffc2;margin-bottom:clamp(1.25rem,2vw,2rem);font-size:.8rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>span{color:#cddbd3;font-size:.73rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{max-width:10ch;margin:.5rem 0 1rem;font-size:clamp(3.65rem,6.3vw,6.6rem);line-height:.84}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>p{color:#ffffffdb;max-width:60ch;font-family:var(--font-sans);font-size:clamp(.98rem,1.2vw,1.08rem);line-height:1.58}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus{flex-wrap:wrap;gap:.65rem 1rem;margin-top:1.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus b{color:#efc84f;font-family:var(--font-serif);margin-left:auto;font-size:.82rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia{align-self:stretch;min-width:0;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{width:100%;min-height:clamp(340px,36vw,500px);margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{border-radius:.75rem;min-height:clamp(340px,36vw,500px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{color:#ffffffd1;grid-template-rows:1fr auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{aspect-ratio:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroFallback{border:1px solid #ffffff2e;flex-direction:column;justify-content:flex-end;gap:.4rem;min-height:clamp(260px,28vw,390px);padding:1.25rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroFallback span{color:#0000;font-family:var(--font-display);-webkit-text-stroke:1px #ffffff4d;font-size:clamp(5rem,11vw,10rem);line-height:.78}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroFallback small{color:#ffffffad;letter-spacing:.1em;text-transform:uppercase;font-size:.7rem;font-weight:800}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief{grid-template-columns:minmax(185px,.4fr) minmax(0,1.6fr);gap:1.5rem clamp(2rem,4vw,4rem);padding-block:clamp(1.6rem,2.5vw,2.5rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__briefHeading p{margin-top:.65rem;font-size:.94rem;line-height:1.55}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{background:#edf2ec;min-height:0;padding:.85rem clamp(.85rem,1.5vw,1.2rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dd{margin:.7rem 0 .5rem;font-size:clamp(1.25rem,2vw,1.8rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief small{font-size:.82rem;font-family:var(--font-sans);margin-top:.5rem;font-weight:400;line-height:1.5;display:block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]>div{border:1px solid var(--line)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]>div:last-child{grid-column:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySources{flex-wrap:wrap;gap:.15rem 1rem;margin:.75rem 0 0;padding:0;list-style:none;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySources a{color:#345444;text-underline-offset:.18em;align-items:center;gap:.35rem;min-height:44px;font-size:.875rem;line-height:1.4;text-decoration:underline;display:inline-flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__storySources a:focus-visible{outline-offset:3px;outline:2px solid}@media (max-width:380px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]{grid-template-columns:1fr}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath{border-top:1px solid var(--line);grid-column:1/-1;grid-template-columns:minmax(185px,.4fr) minmax(0,1.6fr);align-items:end;gap:clamp(2rem,4vw,4rem);padding-top:1rem;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath>span{color:var(--forest-700);letter-spacing:.11em;text-transform:uppercase;font-size:.72rem;font-weight:850}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{padding-top:.7rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory{grid-template-columns:minmax(220px,.48fr) minmax(0,1.52fr);gap:clamp(2rem,5vw,5rem);padding-block:clamp(2rem,3.25vw,3.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header{position:static;top:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header h2{margin-top:.6rem;font-size:clamp(2.45rem,4vw,4rem);line-height:.94}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections{padding-block:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{grid-template-columns:90px minmax(170px,.58fr) minmax(0,1.42fr);gap:1rem clamp(1rem,2.2vw,2rem);padding-block:1.2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections h3{font-size:clamp(1.35rem,2.1vw,1.9rem);line-height:1.12}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child p{margin-bottom:.75rem;font-size:.94rem;line-height:1.6}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery{color:#fff;background:#183b2e}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:clamp(2rem,3.25vw,3.25rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header{grid-template-columns:minmax(170px,.4fr) minmax(0,1.6fr);gap:.6rem clamp(2rem,4vw,4rem);margin-bottom:1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery h2{font-size:clamp(2.5rem,4.5vw,4.5rem);line-height:.9}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header p{margin:.5rem 0 0;font-size:.9rem;line-height:1.55}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div>div{grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(260px,1fr));gap:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm{grid-column:auto;min-width:0;margin:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{aspect-ratio:4/3;border-radius:.4rem;min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(3n),.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm:nth-child(3n){grid-column:auto;min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBand{background:#183b2e;padding-block:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary{cursor:pointer;grid-template-columns:minmax(0,1fr) auto 24px;align-items:center;gap:1rem;min-height:72px;padding-block:1rem;list-style:none;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary::-webkit-details-marker{display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary:focus-visible{outline-offset:4px;outline:3px solid #efc84f}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary>span:first-child{align-items:baseline;gap:.75rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary small{color:#bad0c4;letter-spacing:.1em;text-transform:uppercase;font-size:.7rem;font-weight:800}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary strong{color:#fff;font-family:var(--font-serif);font-size:1.2rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary>span:nth-child(2){color:#ffffffa8;font-size:.78rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary i{color:#e9cd4a;text-align:right;font-size:1.5rem;font-style:normal;transition:transform .2s}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence[open]>summary i{transform:rotate(45deg)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{border-top:1px solid #ffffff29;gap:clamp(2rem,5vw,5rem);padding-block:1rem 2.25rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology>span,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>span{margin-bottom:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__chronology article{padding-block:1.15rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__sourceNotes>div{padding:1rem 0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter{color:#18251f;background:#edf2ec}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{gap:1.5rem clamp(2rem,5vw,5rem);padding-block:1.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter p{color:#485a52}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions>a:last-child{color:#174c3b}@media (max-width:1040px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{grid-template-columns:1fr}}@media (max-width:900px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory{grid-template-columns:1fr;gap:1.5rem}}@media (max-width:840px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGridMedia,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGridText{grid-template-columns:1fr}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroFallback{min-height:160px}}@media (max-width:760px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroGrid{gap:1.25rem;padding-block:1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy{padding:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__breadcrumb{margin-bottom:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy h1{font-size:clamp(3rem,14vw,4.4rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>p{font-size:.96rem;line-height:1.52}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus{flex-direction:row;align-items:center}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStatus small{border:0;padding:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{min-height:min(64vw,285px)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory{grid-template-columns:1fr;gap:1.25rem;padding-block:1.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl{border:1px solid var(--line);grid-template-columns:repeat(3,minmax(0,1fr));overflow:visible}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{border:0;border-right:1px solid var(--line);padding:.9rem .7rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dt{font-size:.67rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dd{margin:.75rem 0 .45rem;font-size:1.05rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief small{font-size:.72rem;line-height:1.42}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath{grid-template-columns:1fr;gap:.7rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{grid-template-columns:repeat(3,1fr);gap:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{grid-column:auto;padding-right:.4rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header h2{font-size:clamp(2.35rem,10.5vw,3.15rem)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{grid-template-columns:42px 1fr;gap:.65rem .9rem;padding-block:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child{flex-direction:row;grid-column:1/-1;align-items:baseline}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections h3,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child{grid-column:1/-1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div{padding-block:1.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header{grid-template-columns:1fr;gap:.45rem;margin-bottom:1rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery header p{grid-column:1}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery>div>div{grid-template-columns:minmax(0,1fr);gap:.75rem;width:100%}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame:nth-child(n),.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm:nth-child(n){grid-column:auto;min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryGallery .FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm>div:first-child{min-height:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary{grid-template-columns:1fr 22px;gap:.6rem;min-height:74px}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary>span:first-child{flex-direction:column;gap:.15rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence>summary>span:nth-child(2){display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__archiveBandGrid{padding-block:.75rem 1.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryFooter>div{grid-template-columns:1fr;padding-block:1.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryActions{justify-content:flex-start}}@media (max-width:420px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl{grid-template-columns:minmax(0,1fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{border-right:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div+div{border-top:1px solid var(--line)}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief :is(dt,dd){overflow-wrap:anywhere;-webkit-hyphens:auto;hyphens:auto;min-width:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame[data-orientation=portrait],.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame[data-orientation=portrait]{aspect-ratio:3/4;align-self:center;width:100%;max-width:420px;min-height:0;margin-inline:auto}.FieldAtlas-module__dg-wpW__imageFrame[data-orientation=portrait] img{object-fit:contain}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm[data-tone=imdad]{grid-template-rows:auto auto;align-self:center;min-height:0}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroMedia>.FieldAtlas-module__dg-wpW__fieldFilm[data-tone=imdad]>div:first-child{aspect-ratio:16/9;background:#173c32;width:100%;min-width:0;height:auto;min-height:0}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief{grid-template-columns:minmax(0,1fr);gap:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__briefHeading>span{color:#183b2e;background:#f2ce43;padding:.35rem .55rem;display:inline-block}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl{border:1px solid #cbd6ce}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div{border:0;border-inline-end:1px solid #cbd6ce;padding:.75rem .9rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div:last-child{border-inline-end:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]{grid-template-columns:repeat(4,minmax(0,1fr))}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]>div{border:0;border-inline-end:1px solid #cbd6ce}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dd{font-family:var(--font-sans);margin-block:.45rem 0;font-size:clamp(1.15rem,1.55vw,1.45rem);line-height:1.25}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief small{letter-spacing:0;margin-top:.35rem;font-size:.875rem}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage[dir=rtl] :is(h1,h2,h3,p,small,dt,dd,strong,a,summary,time,figcaption){font-family:var(--font-sans), sans-serif;letter-spacing:normal;text-transform:none;line-height:1.85}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage[lang=ur] :is(h1,h2,h3,p,small,dt,dd,strong,a,summary,time,figcaption){line-height:2.25}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage[dir=rtl] h1{font-size:clamp(2.5rem,5vw,4.4rem)}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage[dir=rtl] :is(h2,h3){text-wrap:pretty}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage[dir=rtl] .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryEvidence summary{flex-wrap:wrap;gap:.75rem}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath{grid-template-columns:auto minmax(0,1fr);align-items:center;gap:.75rem 1.5rem;margin-top:0;padding-top:.75rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis{flex-wrap:wrap;gap:.5rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li{background:#183b2e;border:0;align-items:center;min-height:0;padding:.5rem .75rem;display:flex}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:before,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li:after{display:none}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis li>div{flex-direction:row;align-items:center;gap:.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis span{color:#f2ce43}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath .FieldAtlas-module__dg-wpW__phaseAxis strong{color:#fff}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryStory>header{border-bottom:3px solid #f2ce43;padding-bottom:.5rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections{border-top:0}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article{padding-block:.9rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child span{color:#183b2e;min-width:2rem;min-height:2rem;font-family:var(--font-sans);background:#f2ce43;align-self:start;place-items:center;padding:.2rem;font-weight:750;display:inline-grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:last-child p{margin-bottom:.65rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySources{margin-top:.45rem}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>.FieldAtlas-module__dg-wpW__needIntroduction{font-weight:650}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryHeroCopy>.FieldAtlas-module__dg-wpW__responseIntroduction{margin-top:.75rem;font-size:1rem;line-height:1.6}@media (max-width:900px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}}@media (max-width:600px){.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]{grid-template-columns:minmax(0,1fr)}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div,.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl[data-items="4"]>div{border:0;grid-template-columns:minmax(0,.72fr) minmax(0,1.28fr);gap:.6rem;padding:.75rem;display:grid}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dl>div+div{border-top:1px solid #cbd6ce}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dt{font-size:.8125rem;line-height:1.45}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief dd{margin:0;font-size:1.05rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryBrief small{font-size:.875rem;line-height:1.5}.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPath{grid-template-columns:minmax(0,1fr);gap:.55rem}.FieldAtlas-module__dg-wpW__countryPage .FieldAtlas-module__dg-wpW__storySections article>div:first-child{align-items:center;gap:.6rem}}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage[dir=rtl] :is(p,a,figcaption){letter-spacing:normal}body.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage[dir=rtl] :is(h1,h2,h3,em){font-family:var(--font-sans),sans-serif;letter-spacing:normal;text-transform:none;font-weight:700;line-height:1.7}body.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage[dir=rtl] .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{font-size:clamp(2.6rem,4vw,4.5rem)}body.imdad-site #main .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage[lang=ur] .FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasTitle h1{padding-block:.1em .35em}.FieldAtlas-module__dg-wpW__atlasPage[lang=ur] :is(p,a,figcaption,label,select,button){line-height:2.15}
