Skattefradrag på donasjoner

"Skaff deg skattefradrag for dine donasjoner

Donasjoner til Imdad Relief Foundation gir deg rett til skattefradrag. I løpet av 2023 kan du dra nytte av fradrag i skattepliktig inntekt for gaver med en årlig verdi på 500-25.000 kroner.

For at vi skal kunne rapportere dine gavebeløp, krever myndighetene at vi oppgir beløpet du donerte i det aktuelle året, i tillegg til ditt 11-sifrede fødselsnummer. Bedrifter trenger å oppgi organisasjonsnummer.

Ta gjerne kontakt med oss for å dobbeltsjekke at all informasjon er riktig registrert.

Fra 31. desember til 15. februar sender vi rapporter til Skatteetaten via en tredjepart kalt 'Solidus'. Hvis du har donert beløp mellom 500-25.000.- (2023) innen 31. desember, vil du motta en årsrapport per post fra oss. Rapporten vil inneholde informasjon om hvor mye du har donert i det foregående året. Dersom du ikke har mottatt brevet, eller hvis beløpet som er oppført er feil, vennligst ta kontakt med oss så snart som mulig, helst innen 15. februar.

 

Hvis du lurer på hvorfor Imdad Relief Foundation ikke vises blant de godkjente organisasjonene, er svaret at det er Islamsk Råd Norge som er direkte godkjent av skatteetaten. Imdad Relief Foundation er medlem av Islamsk Råd Norge, og gjennom vårt medlemskap har alle våre givere rett til skattefradrag."